Погрижете се за гостите си с нещо вкусно от Sushi Market! Включва 80 броя суши хапки

Погрижете се за гостите си с нещо вкусно от Sushi Market! Включва 80 броя суши хапки


Регулярна цена: 6190лв
Цена: 2990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2990лв

Погрижете се за гостите си с нещо вкусно от Sushi Market! Включва 80 броя суши хапки

Описание на офертата:

Суши сетът съдържа:

- 8 бр. урамаки със сьомга, авокадо и филаделфия;

- 8 бр. урамаки със свежа салата, зеленчуци и хайвер;

- 8 бр. урамаки със скариди и филаделфия;

- 8 бр. хосомаки с авокадо;

- 8 бр. хосомаки с краставичка;

- 8 бр. хосомаки с ряпа дайкон;

- 8 бр. хосомаки с раци;

- 8 бр. хосомаки със сушени домати и филаделфия;

- 8 бр. хосомаки със сурими раци  и филаделфия;

- 8 бр. хосомаки с хрупкаво морковче

- 2бр.хаши клечки

- 1бр.соев сос

- 1бр.уасаби

- 1бр.джинджифил

****

Думите са излишни... Хапването и пийването са най-сладките неща на света.

Сушите е едно истинско бижу за Вашите жадни рецептори, то е традиционно японско ястие от варен подправен ориз, на ролки или топки, обикновено гарниран с риба, морски продукти, плодове и зеленчуци. 

Съществуват стотици видове суши, но няколко основни вида са най-популярни. Сушито, което се сервира на шайби, увити с пресовани сушени водорасли (нори листове), се нарича маки-суши. Маки-суши са ролца от ориз и водорасли с риба и/или зеленчуци. Има различни видове маки-суши, според начина, по който се приготвят:

Футомаки – дебели ролцаХосомаки – тънки ролцаУрамаки – ролце, обърнато навън – водораслите нори са в най-вътрешния слой, а около ориза има сусам или друга съставка.

Голяма част от основните съставки в сушито са много здравословни.Рибата, основния компонент, е богата на протеини и калций. Ако желаете максимална доза белтъчини, пробвайте с риба тон или сьомга. Както може би всеки знае, сьомгата е една от най-богатите на Омега 3 мастни киселини храна. В същото време е богата и на протеини и бедна на калории и наситени мазнини. Печената обвивка от водорасли е друг важен източник на белтъчини и калций. В добавка на това те предоставят много различни витамини като А, С и 10 разновидности на витамин В. Уасаби сосът има прекрасни бактерицидни свойства и също съдържа витамин С.

****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу 1 ваучер предплащате 6 лв. за: 80 вкусни суши хапки с пушена сьомга, филаделфия и скариди с възможност за доставка; Получавате още: 2 бр. хаши клечки; 1 бр. соев сос; 1 бр. уасаби; 1 бр. джинджифил; Останалата част от сумата се доплаща при доставка. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: По желание на клиента се доплащат за допълнителни: клечки, соев сос, уасаби, джинджифил по 0.80 лв. за всяко; Сушито е само с доставка с куриер до адрес на клиента по следната тарифа: София (до Околовръстен път) – 5 лв.; Грамаж: 1400кг.