Поставяне на ботокс на зона по избор от Калиатеа Дент

Поставяне на ботокс на зона по избор от Калиатеа Дент


Регулярна цена: 300лв
Цена: 120лв


Цена: 120лв

Поставяне на ботокс на зона по избор от Калиатеа Дент

Описание на офертата:

Допълнителна информация:

Ако искате да заличите появилите се бръчки и фини линии, чрез хирургичен фейслифт, ще се убедите, че пълното възстановяване може да отнеме месеци. Това изисква откъсване от социалните ви ангажименти. За разлика от това, резултатите от ботокс са видими след 2 до 5 дни без да е необходимо никакво време за възстановяване. Подходящ за заличаване на бръчки в горната половина на лицето, като гневна бръчка, линии около очите (пачи крак), бръчки по челото и др.

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер на човек предплащате 24 лв. за: Поставяне на ботокс (20 единици) на 1 зона по избор - гневна бръчка, бръчки по челото или "пачи крак" Процедурата може да се осъществява и на следните адреси, след предварително договаряне по телефона: с.Мировяне в кметство на с. Мировяне с.Мрамор, ул. Република в здраваната служба По-долу може да видите допълнителна информация за процедурата Останалата част от сумата по ваучера се доплаща на място, преди извършване на процедурата