През септември и октомври до Дяволското гърло и Ягодинската пещера: транспорт и водач

През септември и октомври до Дяволското гърло и Ягодинската пещера: транспорт и водач


Цена: 30лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 30лв

През септември и октомври до Дяволското гърло и Ягодинската пещера: транспорт и водач

Описание на офертата:

Програма на пътуването:Отпътуване от София, пред входа на стадион Васил Левски в 06:00 часа.Отпътуване от Пловдив от Бензиностанция OMV (до хотел Санкт Петербург) в 08:00 часа.Незабравимо пътуване до Триградското ждрело. Уникалната природа спира дъха на всеки попаднал сред високите скали, скриващи на моменти слънцето от погледа.Ягодинската пещера е не по-малко впечатляваща. Дължината и е около 10 км. Докато се разхождате във вътрешността и ще имате уникалната възможност да се насладите на причудливите образувания - сталактити, сталагмити и сталактони, които наподобяват Дядо Мраз, Снежанка и седемте джуджета, кулата в Пиза и други обекти от заобикалящия ни свят. Подземните езерца и не на последно място миниатюрните перлички са поредното богатство, което природата е сътворила дълбоко в земните недра. Едно задължително пътуване за всеки, тръгнал на лов за печати с книжката на стоте туристически обекти в България. Отпътуване за София късния следобед. Пристигане на Автогара Сердика.

Входни такси за пещерите (цени за групи):Дяволско гърло:

Възрастни и пенсионери: 5 лв., Деца (7-16 г.): 3 лв., Деца до 7г . - 1 лв.Ягодинска пещера:

Възрастни: 6 лв., Деца (6-18 г.): 3 лв., Пенсионери / студенти: 5лв, Деца до 6г. - безплатно

 *****

Туроператор Поход ЕООД притежава удостоверение за регистрация РКК-01-7977 и е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания „Групама Застраховане“ ЕАД със застрахователна полица с № 7500200000125 / 31.03.2020г. с валидност до 30.03.2021г. и лимит на отговорност 25 000лв.

*****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт с автобус от София; Водач от туроператора; Посещение на Дяволското гърло и Ягодинската пещера. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Двупосочен трансфер с микробуси от с. Тешел до Ягодинската пещера и Дяволското гърло - по 8 лв. на турист. Трансферът се прави при условие, че автобусът по програмата е над 34 места и не може да достигне до пещерата поради тесния път; Входни такси на посещаваните обекти.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ