Погрижете се за зъбите си в Дентална клиника "CityDent"! Включени Прозрачни невидими алайнери

Погрижете се за зъбите си в Дентална клиника "CityDent"! Включени Прозрачни невидими алайнери


Цена: 3990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 3990лв

Погрижете се за зъбите си в Дентална клиника "CityDent"! Включени Прозрачни невидими алайнери

Описание на офертата:

Дентална клиника ''CityDent'' е специализирана клиника с отделни сектори, в които се предлагат следните Дентални услуги: • Профилактични програми • Детска стоматология • Пародонтология • Орална хирургия • Терапевтична стоматология • Естетична и протетична стоматология • Имплантология • Ортодонтия • Стоматологично лечение под обща анестезия • CityDent има договор със НЗОК.

Предлага се абонаментно обслужване като преференциите като абонаментната карта се отнася не само за притежателя, но и за цялото семейство.

Условия на офертата:

Валидност на ваучера: до 31.03.2020г.

Ваучерът важи за: Прозрачни невидими алайнери - Консултация + компютърен анализ и план на лечение от Дентална клиника СитиДент за 39,90 лв. вместо за 120 лв. Стойност на ваучера: 8 лв. Доплащане в клиниката: 31,90 лв. Лечението с прозрачни шини Алайнери  е важна част при ортодонската практика.Прозрачните шини-Алайнери са изработени от термопластичен материал  по предварително взет отпечатък от вашите зъби. При лечението с Алайнери се използват поредица от индивидуално изработени прозрачни, незабележими шини-алайнери, които постепенно придвижват зъбите към желания разултат. Курса на лечение включва носене на поредица от индивидуални шини съобразени с индивидуалното състояние на зъбите в дадения момент от лечението. Продължителността на което е между 3 и 9 месеца в зависимост от сложността на случая.  Прозрачните Алайнери са почти невидими. Носенето им не пречи при говор и смях. Те са Удобни –   гладки без винтове и други метални части. Те са Подвижни – Можете да сваляте и слагате алайнерите по всяко време, например при хранене или за почистване. Те са Хигиенични –  почистват лесно с четка и паста за зъби.  Те са Ефективни – Лечението с алайнери води до оптимален и прецизен резултат в кратки срокове. Те са Надеждни – При много случаи, терапията е много по-благоприятна в сравнение с други начини за корекция на малоклузиите. Офертата включва 1.Обстоен преглед  2.Вземане на отпечатък от горната и долната челюст 3.Изработване на  анализ включващ определяне продължителността лечение с точните параметри за подреждане на зъбите. 4.Финансов план на лечението въз основа на анализа Всеки пациент закупил валчер получава и 10% намаление от цената на лечение с Алайнери

С предварително записване на час по телефона: 0878448754, като представите данните от ваучера - код и парола!!!

Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в клиниката.

https://www.youtube.com/watch?v=2r0BESinL6s

 

Всички условия на Topofertite.com.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ