Релаксиращ 45-минутен масаж с масло от шоколад или жасмин в Chocolate Studio

Релаксиращ 45-минутен масаж с масло от шоколад или жасмин в Chocolate Studio


Регулярна цена: 45лв
Цена: 1290лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1290лв

Релаксиращ 45-минутен масаж с масло от шоколад или жасмин в Chocolate Studio

Описание на офертата:

Масажът с шоколад работи за пълния релакс на тялото и душата. Шоколадът има уникални свойства - той овлажнява и тонизира. Храни кожата с активни вещества, които попиват и действат на нервната система като антидепресант. Те помагат за изработване на хормони, най-важен от които е този на щастието. От всички плодове и растения какаовите зърна имат най-висок антиоксидантен потенциал. Те са добър източник на биологично активни вещества като витамин В1, В2, РР, провитамин А, микроелементи като магнезий, калий, калций, натрий и желязо. Ароматът на шоколада повишава антимикробната и противовирусна защита на организма. Терапията бори умората, връща емоционалното равновесие, дава чувство на спокойствие и блаженство и вътрешна топлина.

* * *

ВАЖНО!Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Релаксиращ масаж с масло от шоколад или жасмин; Времетраене на процедурата: 45 минути; Масажът се извършва от професионален масажист - рехабилитатор; В масажа се използват различен вид аромати и масажни масла: крем шоколад, крем бадем, емулсия лайка, масло от макадамия или други по избор на клиента.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ