RF лифтинг на лице от BodyLab Studio, кв. Лозенец само за 6 лв.

RF лифтинг на лице от BodyLab Studio, кв. Лозенец само за 6 лв.


Регулярна цена: 3000лв
Цена: 600лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 600лв

RF лифтинг на лице от BodyLab Studio, кв. Лозенец само за 6 лв.

Описание на офертата:

Човешката красота и самочувствие са съвкупност от редица фактори. Ние от BodyLAB Studio се постарахме максимално да обхванем всеки един от тях, така че нашите клиенти да бъдат убедени, че ние не само ще допринесем за подобряването на тяхната визия и общо състояние на тялото им, но и за цялостна промяна на живота им.

Използвайки услугите и продуктите на BodyLAB Studio, Вие може да бъдете сигурни, че всеки един от тях е съобразен с последните тенденции и технологии в бранша, както и е плод на дългогодишни проучвания, гарантиращи ви желания ефект.

Това сме ние BodyLAB Studio, точно затова диктуваме стандарта, буквално!

 

Радиочестотният лифтинг на лице е апаратна неоперативна  терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане  на кожата на лицето. Използваната в BodyLAB Studio aпаратура комбинира  биполярна радиочестота, инфраред светлина. Радиочестотата прониква достатъчно дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да отделят колаген. Засилват се кръвообращението и насищането на тъканите с кислород. Вследствие на този процес, новообразуваният колаген узрява и изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Резултатът е стегната, здрава и млада кожа, видимо подобрен тонус и контур на лицето, повдигната област на веждите и клепача и изгладена назолабиална гънка. За постигане на дълготраен ефект са необходими се между 8 и 10 процедури на 5 до 7 дни.

Условия на офертата:

Валидност на ваучера: до 30.06.2021 г.

 

 

Ваучерът важи за: RF лифтинг на лице само за 6 лв. * Ваучерът важи само за нови клиенти, които не са посещавали студиото до момента. Всеки клиент има право да закупи само 1 ваучер!!!

 

Продължителност на процедурата - 15 минути.

 

Ваучерът важи за Един човек и включва: • Почистване на лицето с мицеларна вода • Нанасяне на контактен гел • Обработка с накрайника за RF • Отстраняване на контактния гел • Нанасяне на хидратиращ крем  

Противопоказания: • Бременност • Епилепсия • Сериозна сърдечна аритмия • Тромбоза • Ракови заболявания • Пейсмейкър

 

ВАЖНО!!! С предварително записване на час по телефона на: 0885 150 888 (Вторник - Неделя от 09:30 до 19:00 ч.). Представете разпечатан ваучер при посещението си в салона.

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ