Рисуване и вино с "Танц на лунна светлина" на 20.09. (неделя) в Арт ателие Багри и вино

Рисуване и вино с "Танц на лунна светлина" на 20.09. (неделя) в Арт ателие Багри и вино


Регулярна цена: 38лв
Цена: 2790лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2790лв

Рисуване и вино с "Танц на лунна светлина" на 20.09. (неделя) в Арт ателие Багри и вино

Описание на офертата:

Допълнителна информация:

Арт ателие Багри и вино предлага завладяваща творческа обстановка и много настроение в центъра на София. Персонално отношение от страна на художниците и малки групи до 20 човека. Релаксираща музика, чаша селектирано вино, минерална вода и всички необходими материали.

"Нашата класическа арт вечер ще направи щастливи както начинаещи, така и хоби художници."

Осигурено от Арт ателие Багри и вино

Ако искате да се забавлявате, да се запознаете с нови хора и да прекарате една страхотна вечер след работа, то Арт ателие Багри и вино е правилното място за вас!

Заповядайте на арт събитията и открийте артиста в себе си, а от Арт ателие Багри и вино ще се погрижат за приятната атмосфера и доброто настроение.

"Ако вътрешният глас ви говори, че не можете да рисувате - рисувайте колкото се може повече и тогава този глас ще заглъхне." - Винсент Ван Гог.

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 3 часа рисуване на тема "Танц на лунна светлина" на 20.09. (неделя) с напътствията на професионален художник; Всички необходими материали; Чаша селектирано вино и минерална вода; Готовата картина; Забележка: ваучерът важи за един човек; Персонално отношение от страна на художниците и малки групи; Релаксираща музика; По-долу може да видите допълнителна информация за датите на провеждане и ателието.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ