Терапия за лице и фотодинамична LED маска в NSB Beauty Center

Терапия за лице и фотодинамична LED маска в NSB Beauty Center


Регулярна цена: 85лв
Цена: 2990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2990лв

Терапия за лице и фотодинамична LED маска в NSB Beauty Center

Описание на офертата:

Допълнителна информация:

Хиалуронова терапия - ефективно и мигновенно хидратира и изглажда кожата, стимулира регенеративните процеси и забавя процесите на стареене. Действието и е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки изсушаването и състаряването на кожата Хиалуроновата киселина активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и намалява появата на нови. Ефектът от процедурата е  по-стегната, гладка и чиста кожа! Порите стават невидими, пигментните петна се редуцират.

Златна терапия - златната терапия е една от най- ефективните процедури за подмладяване на кожата! Основната активна съставка на терапията е златото, което има незаменимо Anti-age действие и е подходящо за прилагане върху всички типове кожа. стимулира производството на колаген и еластин и намалява бръчките; подпомага регенерацията на клетките и подобрява клетъчния метаболизъм; има противовъзпалителни свойства; изравнява тена на лицето и го предпазва от появата на пигментни петна.

Колагенова терапия - колагеновата терапия за лице третира фините линии и бръчки и придава плътност и здравина на кожата. Тя има силно изразен изглаждащ ефект за намаляване дълбочината на бръчките и постигане на сияен тен. Терапията е с моментален видим ефект. Използваният хидратиращ растителен екстракт гарантира дълготрайна хидратация и комфорт.Придава еластичност на кожата.

Сребърна терапия - използва се най-често при проблемна, суха и зряла кожа. Има антибактериално дествие, лекува акне и различни видове кожни проблеми, хидратира и тонизира кожата.

****

Фотодинамична LED маска

Тази технология предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. PDT предлага един напълно естествен, неаблативен метод за подмладяване на кожата чрез засилване на естественото обновяване и регенерация на клетките.

Светлината, която се излъчва се светодиодите  взаимодейства с клетките и ги стимулира да произвеждат нов колаген и еластин. Благодарение на това действие на PDT увреждания по кожата, които са причинени от слънцето, околната среда, естественото стареене и други външни фактори могат да бъдат безопасно и безболезнено отстранени. Различни изследвания по света показват, че PDT стимулира кръвообращението и лимфата, намалява възпалението и подобрява клетъчния метаболизъм и синтеза на протеини (колаген).

Действие на светлината

1. Червената светлина: Засилва петкратно производството на колаген в дермата, задейства регенериращите механизми на кожата и стимулира производството на фибробласти в организма.

Фибробластите – това са основни клетки на съединителната тъкан, които произвеждащ компоненти на междуклетъчното вещество – строителен материал за колаген и еластин.

Лечение

 • редуциране процесите на стареене – намалява бръчките и възвръща елстичността на кожата;
 • лечение на пигментация;
 • лечение на капиляри,
 • лечение на разширени пори;
 • лечение на акне;
 • възстановяване на увредена кожа.

2. Синята светлина: Има силно успокояващо, отводняващо и детоксикиращо действие. Оптимизира дейността на лимфата и кръвоносната система

Лечение

 • лечение на възспаления;
 • лечение на акне.

3. Зелената светлина: Балансира пигментацията; релаксира и подхранва кожата. 

4. Лилава светлина: Тя е съставена от синята и червената светлина. Подобрява микроциркулацията и тъканта се насища с кислород, в резултат на това се повишава производството на колаген и еластин. Реконструира структурата на колагеновата тъкан

Лечение:

 • заличаване на бръчките;
 • подобряване еластичността на кожата;
 • изсветляване на тена;
 • възстановяване на увредена тъкан.

5. Жълтата светлина: Има антибактериален ефект; подобрява действието на имунната и нервната система; подобрява цялостното състояние на кожата.

Лечение:

възобновяване и балансиране на чувствителната кожа.

6. Оранжева светлина: Увеличава клетъчната енергия и ускорява метаболизма.

7. Лазерна светлина: Прониква дълбоко в дермата; ускорява обмяната на веществата в тъканта; заличава финните линии и повишава еластичността на кожата.

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Хиалуронова, златна, колагенова или сребърна терапия за лице; Фотодинамична LED маска; По-долу може да видите допълнителна информация.