ВЕЛИКДЕН в Хърватия - Загреб и Плитвички езера! Транспорт + 3 нощувки със закуски в Загреб и остров Крк + 2 ВЕЧЕРИ + Посещение на Плитвички езера с екскурзоводско обслужване САМО за 359 лв.

ВЕЛИКДЕН в Хърватия - Загреб и Плитвички езера! Транспорт + 3 нощувки със закуски в Загреб и остров Крк + 2 ВЕЧЕРИ + Посещение на Плитвички езера с екскурзоводско обслужване САМО за 359 лв.


Регулярна цена: 380лв
Цена: 359лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 359лв

ВЕЛИКДЕН в Хърватия - Загреб и Плитвички езера! Транспорт + 3 нощувки със закуски в Загреб и остров Крк + 2 ВЕЧЕРИ + Посещение на Плитвички езера с екскурзоводско обслужване САМО за 359 лв.

Описание на офертата:

 Близка съседна страна, СПА, превъзходна храна, жива музика и най-ниска цена. Това е днешната ни оферта, която заслужава вашето внимание!

Период на пътуване:17.04.2020 г. - 379 лв. 19.09.2020 г. - 359 лв.Транспорт + 3 нощувки със закуски + 2 ВЕЧЕРИ + Посещение на Плитвички езераЦената включва:
 • транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания
 • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на град Загреб
 • 2 нощувки със закуски и вечери (без вкл. напитки) в хотел 2*+ на остров Крк - икономичен тип настаняване
 • пешеходна обиколка на град Загреб
 • посещение на Национален парк „Плитвички езера“ /без включена входна такса/
 • екскурзоводско обслужване по целия маршрут
Цената не включва:
 • входни такси за посещаваните обекти
 • разходи от личен характер
 • доплащане за единична стая - 80 лв.
 • целодневна екскурзия до Крк, Риека и Опатия – 15 евро - провежда се при минимум 25 туристи - заплаща се в офиса на агенцията най-късно при доплащане на пакетната цена
 • доплащане за медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 69 г. - по 1 лв. на човек на ден.
 • доплащане за мед. застраховка с покритие 5000 евро за лица от 69 г. до 85 г.- по 2.5 лв. на човек на ден.
 • лица над 85 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие
Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа.Програма

Ден 1 - 790 км.Отпътуване от гр. София, площад "Руски паметник", в 05:00 ч., в посока Загреб.Загреб е град пазещ спомените за велики владетели, драматични времена на размирици и златни векове на разцвет и културен прогрес.Пешеходна обиколка в централната част на град Загреб: площад Бан Йелачич, Старият град, Катедралата, Кървави мост, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос, църквата “Св. Марк”, Парламента, църквата “Св. Катерина”и кулата Лотршчак.

Свободно време за вечеря.Настаняване в хотел 3* в района на град Загреб.Нощувка.Ден 2 - 296 км.Ранна закуска.Посещение на национален парк Плитвички езера, който е в списъка на Световното наследство на ЮНЕСКО през 1979 г. Районът представлява шедьовър на природата – уникална система от 16 езера, свързани помежду си от живописни водопади, обградени от хълмове, планини и пещери, прохладни горски масиви и тучна растителност. Стъпвайки върху някое от дървените мостчета, човек съзира феерия от синьо и зелено, и се чувства като в приказка за горски елфи и самодиви. Пешеходна разходка из парка с почивка за обяд (не е включен в цената). Възможност за безплатна разходка с корабче по едно от езерата.

Отпътуване към остров Крк. Едно от най-красивите кътчета в Хърватска и най-големият остров в обятията на Адриатическо море. Посещеван ежегодно от хиляди туристи и местни жители, които се наслаждават на приятната и спокойна почивка.Пътя до острова минава по прочутия Кръчки мост свързващ острова с континенталната част на Хърватия. Дължината на моста е цели 1430 метра, а преминаването през него е една изключително приятна разходка из Адриатическо море.Настанаване в хотел 2*+ на остров Крк.Вечеря в ресторанта на хотела.Нощувка.Ден 3 - 140 км.Закуска.Свободен ден или по желание, с допълнително заплащане, целодневна екскурзия до град Крк, Риека и Опатия.Отпътуване към град Крк. Пешеходна обиколка на град Крк.Тук из тесните павирани улички зад всеки ъгъл Ви очаква късче очарователна история от Средновековието през Ренесанса до днешни времена.Разглеждане на Замъка отвън, построен през 13-ти век и градските стени. Разходка из пазара, където може да видите старинни предмети открити в околността от 4 век пр.Хр.Разглеждане на Катедралата и църквата Св. Квирин отвън.Отпътуване за имперския СПА курорт Опатия, наричан още перлата на Адриатика.Пешеходна разходка по стъпките на Франц Йозеф из града и ботаническата градина на Вила Ангиолина, където е поставено началото на организирания туризъм в Опатия. Крайбрежна пешеходна алея преминава покрай най-значимите забележителности на курорта едно, от които е статуята на девойката с чайката, превърнала се в символ на Опатия, след като е поставена върху скала с гледка към града през 1956 г.Свободно време с възможност за обяд.Отпътуване за Риека - днес най-голямото хърватско пристанище и един от най-динамичните хърватски градове, носещи обаянието на адриатика и запазил великолепни архитектурни паметници.Посещение на Тръсат (т. нар Горен Град), разглеждане отвън на църквата посветена на Дева Мария с чудотворна икона закриляща града и замъка. Тръсатския замък е едно от най-добре запазените отбранителни съоръжения в Хърватска с внушителен силует, издигнат на хълм 138 м. над морското равнище.Завръщане в хотела.Вечеря в ресторанта на хотела.Нощувка.Ден 4 - 940 км.Ранна закуска.Отпътуване за България.Пристигане в София късно вечерта.

АС

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ