Януари на фестивала на пегланата колбасица в Пирот: 1 нощувка, закуска и вечеря, транспорт

Януари на фестивала на пегланата колбасица в Пирот: 1 нощувка, закуска и вечеря, транспорт


Цена: 105лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 105лв

Януари на фестивала на пегланата колбасица в Пирот: 1 нощувка, закуска и вечеря, транспорт

Описание на офертата:

Програма на пътуването

1-ви ден

Отпътуване в 07:30ч от стадион Васил Левски по маршрут  София - Погановски - Суковски манастири - Пирот. Посещение на Суковски манстир - в който се намират интересните фрески на Св. Богоридица - Утешителка, изобразена с ангелски крила и Св. Христофор с животинска глава. В манастира се съхранява и чудотворният череп на пастира Вельо, сънувал Св. Богородица, която му казва, че на това място трябва да бъде изграден манастир. Посещение на Погановски манстир, построен през 1392г и известен с иконата на Света Богородица, копие на Богородица Катафиги, двустранно изографисана (от едната страна е изобразена Богородица със Св. Йоан Теолог, а от другата композицията "Чудото в Латом"), дарена на манастира от дъщерята на сръбския деспот Драгаш. Тя се е помещавала в Погановския манастир до началото на Втората Световна Война, когато е пренесена в България и днес може да бъде видяна в криптата на катедралата "Св. Александър Невски".Отпътуване за Пирот. Настаняване. Свободно време за дегустация на "пиротска виагра". Вечеря. Нощувка.2-ри ден

Закуска и отпътуване за Цариброд - разглеждане центъра на града свободно време за покупки. Пристигане на пл. Ал. Невски вечерта.

****

ДОКУМЕНТИ: 

• за лица над 18 год. лична карта или валиден задграничен паспорт • за лица под 14 год. - валиден задграничен паспорт Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Туроператор Поход ЕООД притежава удостоверение за регистрация РКК-01-7977 и е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания „Групама Застраховане“ ЕАД със застрахователна полица с № 7500190000114 / 27.03.2019г и валидност до 24:00 ч. на 27.03.2020г.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер предплащате 30 лв. на човек, при двойно настаняване, за: Транспорт от София с лицензиран автобус; 1 нощувка със закуска в Хотел Gali, Пирот; 1 вечеря с жива музика и консумация на алкохолни и безалкохолни напитки; Посещение на Погановски и Суковски манастири; Посещение на Цариброд; Посещение на фестивала на пегланта колбасица; Водач от туроператора; Медицинска застраховка; Останалата сума от пакета доплащате към туроператора при подписване на договора си или в срок по уговорка. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Входна такса за фестивала на пеглената колбасица, с включена дегустация - 400 динара (около 6лв.); Входни такси на обекти, посещавани по желание; Застраховка "Отмяна на пътуване".

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ