За 1 ден до фестивала на пегланата колбасица в Пирот: транспорт и водач

За 1 ден до фестивала на пегланата колбасица в Пирот: транспорт и водач


Цена: 18лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 18лв

За 1 ден до фестивала на пегланата колбасица в Пирот: транспорт и водач

Описание на офертата:

Програма на пътуването:

Отпътуване в 07:00ч от София (стадион Васил Левски). Преминаване през граничните пунктове Калотина/Градина. Пристигане в Пирот, разположен на р. Нишава. Градът има богата история и традиции. Една от тези традиции е Фестивалът на Пегланата колбасица, който привлича много почитатели на колбасите ежегодно. Името Пеглaна ("изгладена") колбасица идва от технологията на приготвяне и по-точно от съхранението на колбасите. През този период колбасите на всеки два или три дни се гладят или пресоват и се оформят като подкова. Майсторите на колбаси казват, че рецептата не е тайна и са готови да я споделят с всеки. Тайната се крие в селекцията на месо и съчетанието с подправки. Свободно време в града и посещение на фестивала. Отпътуване за София следобед и пристигане вечерта.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

• за лица над 18 год. лична карта или валиден задграничен паспорт • за лица под 14 год. - валиден задграничен паспорт Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Туроператор Поход ЕООД притежава удостоверение за регистрация РКК-01-7977 и е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания „Групама Застраховане“ ЕАД със застрахователна полица с № 7500190000114 / 27.03.2019г и валидност до 24:00 ч. на 27.03.2020г.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз; Водач от туристическата агенция по време на пътуването. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Пътни и магистрални такси - 2лв. (задължително доплащане); Медицинска застраховка за лица до 64.99г. - 2лв.; Входна такса за фестивала на пеглaната колбасица - 400 динара (около 7лв.).

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ