За 1 ден до пещерата Алистрати и Серес: транспорт и водач

За 1 ден до пещерата Алистрати и Серес: транспорт и водач


Цена: 35лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 35лв

За 1 ден до пещерата Алистрати и Серес: транспорт и водач

Описание на офертата:

Програма на екскурзията:

 

Отпътуване от София в 06:00ч. от Ал.Невски. Пристигане в Алистрати преди обяд. Разглеждане на пещерата с екскурзовод на български език. Една от най-красивите пещери в Европа. Възможност за кафе и свободно време за пазаруване на сувенири. Около обяд отпътуване за Серес.

Свободно време за пазар и разходка. Отпътуване за Рупите: посещение на храма "Св.Петка" целебните извори, домът на баба Ванга. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в България късно вечерта.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Рикотур ООД притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № Т-РД-15-119/09.07.2019 и задължителна застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 0703205201900001 при ЗАД ОЗК - Застраховане АД, валидна до 31.05.2020, с лимит  на отговорност 25 000 лв.

* * *

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Tранспорт с лицензиран автобус на дата според избрания ваучер; Водач от туроператора; Останалата част от сумата по ваучера се доплаща към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка за лица до 64.99г. - 2 лв.; за лица над 65г. - 3 лв.; Входни такси на посещаваните обекти.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ