За 2021 година! Голям 6-листов календар със снимки от Офис 2

За 2021 година! Голям 6-листов календар със снимки от Офис 2


Регулярна цена: 899лв
Цена: 769лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 769лв

За 2021 година! Голям 6-листов календар със снимки от Офис 2

Описание на офертата:

В календара са посочени всички официални и християнски празници. Възможно е, ако клиентът желае, да индивидуализира някои дати с надписи /например рождени дни и др./ Възможно е също така, върху снимките да има надпис. 

Фирмата не предлага изработка на колажи по няколко снимки за 1 месец. Ако клиентът изпрати готов такъв колаж, може да бъде сложен. Ако клиентът желае друг вид оформление на календара, следва да изпрати готов за печат файл.

Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.

Също така Офис2 БГ ЕООД имат два магазина за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  И в двата магазина се предлагат офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.

Доверете се на Офис 2 - коректност, качествено изпълнение на поетите ангажименти, добри оферти на атрактивни цени!

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 1 брой 6 листов календар с размери 33х48 см. На всеки лист има по 1 снимка изпратена от клиента и 2 месеца; Календарът е изработен върху 150 гр. хартия гланц, пълноцветен печат, закрепен с метална спирала и кука за окачване; Препоръчително е размера на снимките да е около 285х285 мм, ако снимката не може да запълни пространството, се добавя цветови съответстващ фон от снимката; Предлагат се два варианта на оформление на календариума /допълнителна информация може да получите при поръчка; В календара са посочени всички официални и християнски празници. Възможно е, ако клиентът желае, да индивидуализира някои дати с надписи /например рождени дни и др./ Възможно е също така, върху снимките да има надпис; ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Ваучерът не включва доставка. Доставки се извършват с куриерска фирма за сметка на клиента. Пратките се изпращат от офис на куриер.